Сіль харчова помел № 1, в мішках по 25 кг

Сіль харчова помел № 1, в мішках по 25 кг

Сіль харчова помел № 1, в мішках по 25 кг від компанії KAAPRI - фото 1
10,80 ₴/кг
Оптові ціни
9.80 ₴ від 10 000 кг
Мін. замовлення: 25 кг
В наявності|Тiльки оптом

Доставка

Детальніше про доставку

Оплата

Характеристики

Країна виробництва
Румунія
Тип
кам'яна
Помел (гранулометричний склад)
помел №1
Особливості
без особливостей
Упаковка
мішок ПП
Вага
25 кг
Колір
біла
Тип
Поваренная соль
Тара
Мешок, 25 кг

Опис

сіль кухонна харчова в мішку 25 кг

Сіль харчова кухонна, помел № 1

Синоніми: хлорид натрію або хлористий натрій (NaCl), «кухонна сіль», «харчова сіль», «кам'яна сіль».
Форма: Сіль 1 помел являє собою білий кристалічний сипучий продукт. 85% кристалів солі мають розмір не менше 1-1,2 мм, 3% - 2,5 мм.
Фасування: мішки по 25 кг.
Ґатунок: перший
Країна виробник: Румунія
 

Застосування харчової солі

Сіль 1 помел містить близько 97% хлориду натрію, у тому числі близько 39% натрію та 57% хлору, а також домішки магнію та сірки. В організмі сіль не синтезується, тому отримання натрію і хлору можливе тільки ззовні. Третя частина отриманої та засвоєної солі знаходиться у кістках, а дві третини частини – у позаклітинних рідинах. Хлор і натрій перебувають у підшлунковому соку, жовчі та слині, що сприяє процесу травлення. Хлор впливає швидкість перетравлення білків, а натрій допомагає засвоювати вуглеводи. Крім того, сіль відповідає за виведення вуглекислого газу, розганяє лімфу та кров.

 
 

Подібні товари

Сіль харчова виварювальна Екстра, в мішках по 25 кг в Києві от компании KAAPRI
15,50 ₴/кг
14.90 ₴ від 10 000 кг
Сіль харчова виварювальна Екстра, в мішках по 25 кг
Сіль харчова кухонна Екстра в мішках по 25 кг в Києві от компании KAAPRI
9 ₴/кг
8.40 ₴ від 10 000 кг
Сіль харчова кухонна Екстра в мішках по 25 кг
Сіль харчова кам'яна нейодована, 25 кг в Києві от компании KAAPRI
8 ₴/кг
7.70 ₴ від 10 000 кг
Сіль харчова кам'яна нейодована, 25 кг
Сіль харчова першого помелу в Києві от компании KAAPRI
10,80 ₴/кг
9.80 ₴ від 5 000 кг
Сіль харчова першого помелу