Крохмаль кукурудзяний вищого сорту
34 ₴/кг
Оптові ціни
30 ₴ від 5 000 кг
Мін. замовлення: 30 кг
В наявності|Тiльки оптом
Доставка
Детальніше про доставку
Оплата
Характеристики
Країна виробництва
Україна
Тип
загусники
Вид
крохмаль
Форма випуску
порошок
Призначення
інше
Фасовка
Мешок, 25 / 30 кг
Опис
| Крохмаль кукурудзяний нативний сухийОпис: білий порошок є натуральним інгредієнтом. |
Кукурудзяний крохмаль — природний загусник, що застосовується в харчовій промисловості при виготовленні випічки, кондитерських виробів, молочних і м'ясних продуктів, кетчупів, майонезів. Крім того його використовують у медицині паперовому та текстильному виробництві, для виробництва пластиків, екологічно чистого одноразового посуду, клею, брикетів та інших галузях.
Області застосування кукурудзяного крохмалю
Кукурудзяний крохмаль додають в тесто при випічці бісквітів, кексів, печива. Тісто з 10-20% кукурудзяного крохмалю, що містить, виходить більш однорідним і легше замішується. Випічка має ніжну структуру, печива та кекси стають більш розсипчастими. Кукурудзяний крохмаль можна використовувати у будь-якій бездрожжевій випічці.
Кукурудзяний крохмаль традиційно використовується для виготовлення кондитерських виробів. Він незамінний при приготуванні киселів, кремів, пудингів, для загущення фруктових та ягідних начинок. Часто використовуються в рецептурах бісквітів, і рулетів. На відміну від картопляного, розчини кукурудзяного крохмалю менш в'язкі не каламутніють, не впливають на смак, колір і запах кондитерських виробів.
Кукурудзяний крохмаль широко використовується в різних молочних продуктах йогуртах, десертах, молочних напоях виступаючи як сполучний і агент, наповнювач і загусник. Застосування кукурудзяного крохмалю перешкоджає утворенню грудок, впливає на в'язкість, надає ніжній структурі йогурту та десертам.
Кукурудзяний крохмаль є сировиною для деяких алкогольних напоїв віскі, бурбон... Він є джерелом ферментованих цукрів, використовується для контролю солодощі та в'язкості деяких алкогольних напоїв.
Якісні показники сухого нативного кукурудзяного крохмалю вищого гатунку
Вміст вологи, % (max) | 15 |
Насипна вага, г/д | 450-550 |
Показник pH | 4,0 - 6,0 |
Масова частка протеїну, (max) | 0,4 |
Масова частка СО2 мг/кг, max | 30 |
Харчова (поживна) цінність у 100 г продукту
Білки, г | 0 |
Жири, г | 0 |
Вуглеводи, г | 85 |
Енергетична цінність (калорійність) 100 г продукту - 1477 кДж (353 ккал)
С этим товаром также покупают
Подібні товари
Дивіться також
Покупцям
Умови повернення та обміну