Крохмаль кукурудзяний вищого сорту

Крохмаль кукурудзяний вищого сорту від компанії KAAPRI - фото 1
34 ₴/кг
Оптові ціни
30 ₴ від 5 000 кг
Мін. замовлення: 30 кг
В наявності|Тiльки оптом

Доставка

Детальніше про доставку

Оплата

Характеристики

Країна виробництва
Україна
Тип
загусники
Вид
крохмаль
Форма випуску
порошок
Призначення
інше
Фасовка
Мешок, 25 / 30 кг

Опис

кукурудзяний крохмаль в мішку 25 кг

Крохмаль кукурудзяний нативний сухий

Опис: білий порошок є натуральним інгредієнтом.
Сорт: найвищий.
* ДСТУ: 3976-2000
Фасування: мішки по 25/30 кг.
Країна виробник: Україна
Оптова ціна: за запитом

 

Кукурудзяний крохмаль — природний загусник, що застосовується в харчовій промисловості при виготовленні випічки, кондитерських виробів, молочних і м'ясних продуктів, кетчупів, майонезів. Крім того його використовують у медицині паперовому та текстильному виробництві, для виробництва пластиків, екологічно чистого одноразового посуду, клею, брикетів та інших галузях.

Області застосування кукурудзяного крохмалю

випічка з використанням крохмалю
Кукурудзяний крохмаль додають в тесто при випічці бісквітів, кексів, печива. Тісто з 10-20% кукурудзяного крохмалю, що містить, виходить більш однорідним і легше замішується. Випічка має ніжну структуру, печива та кекси стають більш розсипчастими. Кукурудзяний крохмаль можна використовувати у будь-якій бездрожжевій випічці.
 

 

pic_6c22681ffd2a8e0422ba0cc8005a1e79_1920x9000_1.jpg

Кукурудзяний крохмаль традиційно використовується для виготовлення кондитерських виробів. Він незамінний при приготуванні киселів, кремів, пудингів, для загущення фруктових та ягідних начинок. Часто використовуються в рецептурах бісквітів, і рулетів. На відміну від картопляного, розчини кукурудзяного крохмалю менш в'язкі не каламутніють, не впливають на смак, колір і запах кондитерських виробів.

 
pic_94a33ce58dba68f0fcb8dc96a27436a5_1920x9000_1.jpg
Кукурудзяний крохмаль широко використовується в різних молочних продуктах йогуртах, десертах, молочних напоях виступаючи як сполучний і агент, наповнювач і загусник. Застосування кукурудзяного крохмалю перешкоджає утворенню грудок, впливає на в'язкість, надає ніжній структурі йогурту та десертам.
 
pic_9e9088226e02ccd0ffd5c18d8a641ab0_1920x9000_1.jpg
Кукурудзяний крохмаль є сировиною для деяких алкогольних напоїв віскі, бурбон... Він є джерелом ферментованих цукрів, використовується для контролю солодощі та в'язкості деяких алкогольних напоїв.
 

 

Якісні показники сухого нативного кукурудзяного крохмалю вищого гатунку

 

Вміст вологи, % (max) 15
Насипна вага, г/д 450-550
Показник pH 4,0 - 6,0
Масова частка протеїну, (max) 0,4
Масова частка СО2 мг/кг, max 30

Харчова (поживна) цінність у 100 г продукту

Білки, г 0
 Жири, г 0
Вуглеводи, г 85

Енергетична цінність (калорійність) 100 г продукту - 1477 кДж (353 ккал)

С этим товаром также покупают

Кислота лимонна, в мішках по 25 кг в Києві от компании KAAPRI
67 ₴/кг
59 ₴ від 500 кг
58 ₴ від 1 000 кг
Кислота лимонна, в мішках по 25 кг
Крохмаль картопляний, Екстра, в мішках 25 кг в Києві от компании KAAPRI
56 ₴/кг
51 ₴ від 5 000 кг
Крохмаль картопляний, Екстра, в мішках 25 кг
Крохмаль картопляний, вищий гатунок в Києві от компании KAAPRI
54 ₴/кг
53 ₴ від 10 000 кг
Крохмаль картопляний, вищий гатунок

Подібні товари

Крохмаль картопляний, Екстра, в мішках 25 кг в Києві от компании KAAPRI
56 ₴/кг
51 ₴ від 5 000 кг
Крохмаль картопляний, Екстра, в мішках 25 кг
Крохмаль картопляний, вищий гатунок в Києві от компании KAAPRI
54 ₴/кг
53 ₴ від 10 000 кг
Крохмаль картопляний, вищий гатунок