Крохмаль картопляний, Екстра, в мішках 25 кг
56 ₴/кг
Оптові ціни
51 ₴ від 5 000 кг
Мін. замовлення: 25 кг
В наявності|Тiльки оптом
Доставка
Детальніше про доставку
Оплата
Характеристики
Країна виробництва
Україна
Тип
загусники
Вид
крохмаль
Форма випуску
порошок
Призначення
інше
Вес
25 кг
Тара
Мешок
Опис
Картопляний крохмаль – один із найбільш багатофункціональних сировинних матеріалів у харчовій промисловості. Його природні властивості використовуються для створення гелів та їх загущення. У харчовій та фармацевтичній промисловості крохмаль застосовують для надання продуктам відповідної консистенції, зовнішнього вигляду (форми), вологості, консистенції та довговічності при зберіганні.
У харчовій промисловості як загусник для супів, соусів тощо, для виробництва желе, для випікання тортів, при виробництві декстринів, гідролізатів крохмалю, крохмальних сиропів, глюкози, модифікацій крохмалю. У текстильній промисловості при обробці тканин. Причому його використовують у наступних галузях промисловості: паперовій, гірничодобувній, фармацевтичній, ливарній, а також домашньому господарстві. Картопляний крохмаль також використовується для виробництва флокулянтів, клеїв та інших технічних препаратів.
Картопляний крохмаль одержують шляхом механічного відділення від інших компонентів картоплі з подальшим промиванням, очищенням, сушінням та просіюванням.
Крохмаль – рослинний полісахарид, що складається із залишків глюкози. Крохмаль складається з двох полісахаридів:
- амілоза, що становить 20-30% природного крохмалю,
- амілопектин, що становить 70-80% крохмалю.
С этим товаром также покупают
Подібні товари
Дивіться також
Покупцям
Умови повернення та обміну